Weggemans BV

Sint-Maartensdijk

« Terug naar overzicht

Weggemans BV
Sportlaan 4
4695 BA
Sint-Maartensdijk

T. 0166-664 105
F. 0166-663 854

W. www.weggemansprofiel.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. R. Weggemans


De Fa. Weggemans heeft een uiteensplitsing van diverse B.V.’s namelijk:

* Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans B.V.
* Weggemans Profielbeplating B.V.
* Weggemans Transport B.V.
* Weggemans Verhuur Onroerendgoed.

Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans BV levert en monteert staalconstructies t.b.v. agrarische en industriële toepassingen met schuine of platte daken. Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans BV levert de totale staalconstructie met de daarbij behorende houten- en/of stalen gordingen. Ook kunnen door Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans BV geleverd worden de deuren, golfplaten, afwerkstukken, lichtstraten voor dak en wand en diverse meerdere toepassingen.

Weggemans Profielbeplating BV produceert en levert de beplating in de ruimste zin des woords.
De beplating wordt gemonteerd door zeer ervaren en vakkundige monteurs welke in bezit zijn van VVA certificaten en gecertificeerd zijn d.m.v. een cursus welke is gegeven door de DWS-branchegroep.
De beplating loopt uiteen van dakplaten voor platte daken, schuine daken en sandwichpanelen.
Voor de wandbeplating wordt gebruik gemaakt van enkelwandige profielbeplating, binnendoos systeem en sandwichpaneel.

Weggemans Transport BV zorgt voor het transport van de diverse materialen. De vrachtwagens van Weggemans Transport BV beschikken allen over een kraan. Ook kunt u de Fa. Weggemans Transport inhuren als transporteur van uw eigen goederen. Tevens beschikt Weggemans Transport BV over meerdere hoogwerkers en mobiele kranen welke ingezet worden bij eigen projecten en tevens worden verhuurd.

Weggemans Verhuur Onroerendgoed beschikt over meerdere gebouwen welke zeer geschikt zijn voor opslag van diverse materialen. De gebouwen beschikken over stellingen en inrijstellingen.