Schipper OAZ

Tholen

« Terug naar overzicht

Schipper OAZ
Welgelegen 2d
4691 SJ
Tholen

T. 0166-601 260
F. 0166-603 452

W. www.schippergroep.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. R.A.J. Bal AA


Ondernemen doe je samen


Ondernemen doe je niet alleen. Dat is waar het bij Schipper om gaat: ondernemers de zekerheid geven dat zij er niet alleen voor staan. Het klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Bij Schipper werken accountants, fiscalisten, bedrijfs- en organisatieadviseurs in dienst van de klant.


Samen werken er ongeveer 300 mensen verspreid over 11 kantoren in Zuidwest-Nederland. Het klantenbestand van beide organisaties is uiteenlopend: van de slager in het dorp tot de grote internationaal opererende concerns.


Het maakt niet uit hoe groot de onderneming is: met een goede adviseur achter je, sta je er niet alleen voor! Kortom: Schipper staat voor professionaliteit, regionaal georiënteerd en persoonlijke relaties.


Onze missie is: “Schipper, ondernemen doe je samen”


Voordat men keuzes maakt, worden alle mogelijkheden onderzocht. Soms wint het gevoel, soms het verstand. Maar altijd wordt er een afweging gemaakt, met als doel hetgeen de klant voor ogen staat zo goed mogelijk te bereiken. De combinatie Schipper is uniek. Gedegen kennis enerzijds en een goed gevoel voor menselijke aanpak anderzijds. Wij kunnen u dan ook optimaal van dienst zijn!