Schipper Accountants

Tholen

« Terug naar overzicht

Schipper Accountants
Welgelegen 2d
4691 SJ
Tholen

T. 0166 60 12 60
F. 0166 60 34 52

W. www.schipperaccountants.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. D.F. (Frans) Bentschap Knook AA


Dit zijn wij: Schipper Accountants

Ondernemen met vertrouwen
Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En ook in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht.

Vanuit een full-service aanpak heeft Schipper aandacht voor alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. We bouwen met onze klanten aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst.

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks drijven. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Met ruim 80 jaar werkervaring, circa 350 medewerkers en 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland behoort Schipper tot de top 20 accountants- en advieskantoren in Nederland.