Rombouts Kunststof Techniek B.V.

Tholen

« Terug naar overzicht

Rombouts Kunststof Techniek B.V.
Slabbecoornweg 78-80
4691 RZ
Tholen

T. 0166-604 530
F. 0166-604 531

W. www.romboutskunststoftechniek.nl
OOT Contactpersoon

Marcel van Pagee


Rombouts Kunststof Techniek B.V. is een bedrijf dat sinds 1986 in Tholen is gevestigd. De kernactiviteiten bestaan uit prefabricage en montage werkzaamheden en service op het gebied van kunststof leidingsystemen, apparaten en vormstukken. De kunststoffen die wij verwerken zijn zowel thermoplastische kunststoffen, te weten HDPE, PP, PVC, ABS, PVDF etc., als thermohardende kunststoffen, te weten, glasvezelversterkte epoxy, vinylesters en polyesters.


Rombouts Kunststof Techniek BV beschikt over ruime ervaring in het aanleggen van installaties en leidingwerk t.b.v. chemie, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie en grond-, weg- en waterwerken. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het produceren van maritieme /vaarweg markeringen, aanlegsteigers en drijflichamen.


Wij beschikken over een ruim assortiment van kunststof lasmachines tot en met Ø1200mm, platen lasbanken en shavers ten behoeve van de meest voorkomende glasvezelversterkte leiding systemen.


De montagewerkzaamheden voor Rombouts Kunststof Techniek B.V. vinden voornamelijk plaats in de Benelux. RKT International B.V., opgericht in 2006, voert wereldwijd montage werkzaamheden uit.


Ter ondersteuning van onze projecten beschikken wij over een allround afdeling projecten waar wij tevens tekenwerk in autocad uit kunnen voeren en goed geoutilleerde werkplaatsen met een eigen ontwikkeling- en beproevingsafdeling.


Wij zijn voor ons kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 en voor veiligheid gecertificeerd volgens VCA*. Al ons personeel heeft een opleiding basisveiligheid VCA of een opleiding Veiligheid voor operationeeel leidinggevende gevolgd. En daarnaast een aantal mensen met BHV en off-shore opleiding.