Remmerswaal Accountants

Sint-Maartensdijk

« Terug naar overzicht

Remmerswaal Accountants
Onder de Linden 7
4695 BV
Sint-Maartensdijk

T. 0166-662 469
F. 0166-664 308

W. www.remmerswaal.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. A.A.A.N. van Aert AA


Remmerswaal Accountants & Adviseurs verricht vanuit Sint Maartensdijk met een twintigtal medewerk(st)ers diensten voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.
Naast advisering en het controleren en samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen wij voor onze cliënten de financiële- en salarisadministraties alsmede de bijbehorende fiscale aangiften.

Ons kantoor is geen eendagsvlieg. Het bedrijf is opgericht in 1956 en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 5 vestigingen. U vindt ons buiten Sint-Maartensdijk ook in Bergen op Zoom en Roosendaal. Dit jaar bestaan we dus op de kop af 60 jaar en al die tijd willen wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een organisatie met korte lijnen.

Wij hebben als dienstverlener gekozen voor een aanpak die zowel professioneel als persoonlijk is. Cliënten kunnen bij ons dan ook terecht voor een breed pakket aan diensten, volledig afgestemd op de individuele behoefte. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.remmerswaal.nl.