Kleinbouw Techniek B.V.

Sint Philipsland

« Terug naar overzicht

Kleinbouw Techniek B.V.
Handelsweg 4
4675 RC
Sint Philipsland

T. 0167-572658
F. 0167-572325

W. www.kleinbouw-techniek.nl
OOT Contactpersoon

Dhr J.P. Quist


Kleinbouw is… een aannemingsbedrijf dat sinds de oprichting (in 1985) gespecialiseerd is in het ambachtelijk bouwen, renoveren en onderhouden van woningen, openbare gebouwen, bedrijfspanden en monumentale bouwwerken. Van tekening tot oplevering staan wij onze klanten terzijde.
Ons bedrijf is sinds 1992 gevestigd in een modern bedrijfspand op het industrieterrein van de Zeeuwse plaats Sint Philipsland. Vanuit deze uitvalsbasis vertrekken onze 15 medewerkers dagelijks naar nieuwbouw- en renovatieprojecten in vrijwel heel de Zuidwesthoek van Nederland.

Waarin onderscheidt ons bedrijf zich?

* Traditioneel en flexibel bouwen
Dat is op de eerste plaats door de ambachtelijke en traditionele bouwmethodes die wij hanteren bij vrijwel al onze opdrachten. U bent hierdoor verzekerd van oerdegelijk vakwerk en doordat we niet aan een vooraf geprogrammeerd systeem vast zitten kunnen we tijdens het bouwproces eigenlijk te allen tijde op uw wensen in gaan. Als u meer zicht krijgt op de situatie in uw woning of bedrijfspand in aanbouw, dan blijkt vaak dat vooraf gemaakte keuzes in de praktijk toch niet zo gelukkig uitkomen. Geen probleem bij Kleinbouw, in goed overleg kunnen we vaak op uw aanvullende wensen in gaan.