Jansen Tholen B.V.

Tholen

« Terug naar overzicht

Jansen Tholen B.V.
Slabbecoornweg 9
4691 RZ
Tholen

T. 0166-602102
F. 0166-604257

W. www.jansentholen.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. S. Jansen


Vandaag de dag is Jansen Tholen uitgegroeid tot een bedrijf dat uniek is in de diversiteit van activiteiten. Of het nu gaat om bouw, installatie, reparatie of onderhoud van machines in het algemeen, of draai- en freeswerk, opspuitwerk, elektrotechniek of superfinishing van walsrollen als specialisme…..bij Jansen Tholen zijn opdrachtgevers aan het juiste adres. En dat geldt ook als het gaat om het volledig uitbesteden van de werkzaamheden die normaalgesproken thuishoren bij een technische dienst, of een sneltransportbedrijf. Jansen Tholen is met haar waaier aan mogelijkheden een totaalpartner, die een geïntegreerde oplossing kan bieden, waarmee een stuk afstemmingsverlies kan worden voorkomen. En dat is een belangrijke meerwaarde!

Superfinishing van walsrollen

Een uitgekiend proces en een constante kwaliteitsbewaking zorgen ervoor dat er een hoogwaardig product wordt afgeleverd dat een oppervlakteruwheid van 0,002 micron Ra kan bereiken. Naast dit werk is er ook een specialisme ontwikkeld op het terrein van het reinigen van verchroomde structuurwalsen en het desgewenst opnieuw aanbrengen van een structuur in rubber en stalen walsen.

Machinebouw

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt de machine gebouwd. Deze wordt al dan niet afgeleverd met een complete, elektrische besturing, die door de afdeling elektrotechniek wordt gebouwd en geïnstalleerd. Hulp bij het oplossen van specifieke problemen bij een bepaald fabricageproces en modificaties van bestaande machines of productielijnen zijn eveneens belangrijke activiteiten van de afdeling werktuigbouw.

Draai- en freeswerk

Draai- en freeswerk is een apart discipline binnen de machinebouw en een specialiteit bij Jansen Tholen. Of het nu handmatig draai- en freeswerk is of draai- en freeswerk met cnc-gestuurd machines betreft.

Vlamspuiten

Vlamspuiten is een techniek waarbij een metaal of een metaallegering, door middel van een vlamspuitpistool wordt aangebracht op onderdelen. Dit ter verbetering van die eigenschappen, of om het terug aan de maat brengen van het werkstuk.

Reparatie en installatie

De afdeling werktuigbouwkunde houdt zich ook bezig met installatie en reparatie van machines en productielijnen. Vooral in die gevallen dat buitenlandse machinebouwers niet over een technische staf ter plekke kunnen beschikken, biedt deze afdeling de helpende hand. Bij storingen en problemen is Jansen Tholen dag en nacht bereikbaar.

Elektrotechniek

De afdeling elektrotechniek bouwt o.a. complete elektrotechnische installaties en elektrische installaties in bedrijfspanden en woningen volgens de NEN 1010 norm. De belangrijkst werkzaamheden bestaan echter uit het ontwerpen, bouwen en modificeren van besturingen ten behoeve van machines of installaties.

Transport

Op dit moment kan er een compleet pakket van diensten worden aangeboden op het gebied van transport en opslag van machines en onderdelen.