Delta Techniek Sint Philipsland BV

Sint Philipsland

« Terug naar overzicht

Delta Techniek Sint Philipsland BV
Postbus 15
4675 ZG
Sint Philipsland

T. 0167 572870

W. www.delta-techniek.nl
OOT Contactpersoon

Dhr M.J. Koldijk


Gas-, Water-, sanitaire-, elektrische- en CV installaties

Delta Techniek is in 1978 opgericht. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf die alle facetten van technische installaties in de woningbouw en utiliteit beheerst. Delta Techniek onderscheid zich doordat het een totaalpakket aan kan bieden aan de klant dat voldoet aan de huidige technologische eisen, gecombineerd met jarenlange ervaring.
Onze Activiteiten
Onze werkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in twee disciplines, de Elektrotechnische werkzaamheden en de werktuigbouwkundige werkzaamheden, welke worden aangevuld met Service & Onderhouds-werkzaamheden.
Elektrotechnische werkzaamheden
Alle soorten van elektrotechnische werkzaamheden kunnen wij voor u ontwerpen en uitvoeren. Bij elektrotechnische werkzaamheden valt te denken aan de bekende en in alle woningen voorkomende elektrische installaties, beveiligingsinstallaties, maar ook aan de tot op heden minder bekende toepassing van domotica installaties. Door toepassing van domotica kunt u een stuk intelligentie en veiligheid aan uw woning toevoegen.
Werktuigbouwkundige werkzaamheden
Onder de werktuigbouwkundige werkzaamheden vallen naast de bekende verwarmingsinstallaties ook zaken zoals gas en waterinstallaties, rioleringsystemen, dakbedekking, dakgoten in zink of koper, ventilatiesystemen met of zonder warmteterugwinning, luchtbehandelinginstallaties, centraalstofzuigsystemen en de benodigde regeltechniek om alle systemen op de juiste wijze (met elkaar) te laten werken. Bij de diverse toepassingen proberen wij een trendsetter te zijn met de toepassing van energiezuinige systemen, waarbij ook de beschikbare subsidiemogelijkheden volledig worden benut t.b.v. de klant. Hierbij valt te denken aan lage temperatuur verwarmingssystemen eventueel in combinatie met een warmtepomp en/of zonne-energiesysteem.
Bij de diverse toepassingen proberen wij een trendsetter te zijn met de toepassing van energiezuinige systemen, waarbij ook de beschikbare subsidiemogelijkheden volledig worden benut t.b.v. de klant. Hierbij valt te denken aan lage temperatuur verwarmingssystemen eventueel in combinatie met een warmtepomp en/of zonne-energiesysteem.
Airconditioning
In de loop van de jaren hebben we ons gespecialiseerd in klimaatsystemen voor verwarmen en koelen. Van een eenvoudige airco op uw slaapkamer tot complete VRF systemen ontwerpen en installeren is voor ons geen probleem. Voor een prettig woon-werkklimaat bent u bij ons aan het goede adres! Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en staan borg voor een prettig woon- en werkklimaat bij u thuis. Wij zijn dealer van Mitsubishi en Midea. Ook hierbij proberen wij een trendsetter te zijn met de toepassing van energiezuinige systemen, waarbij ook de beschikbare subsidiemogelijkheden volledig worden benut t.b.v. de klant.
Service en Onderhoudswerkzaamheden
Net als de meeste technische systemen dient er voor een optimaal gebruik en een langdurige bedrijfszekerheid aan uw technische installaties tijdig en correct onderhoud uitgevoerd te worden. Onze afdeling Service & Onderhoud kan dit op een zeer passende en correcte wijze voor u uitvoeren.