De Kok Bouwgroep BV

Bergen op Zoom

« Terug naar overzicht

De Kok Bouwgroep BV
Postbus 994
4600 AZ
Bergen op Zoom

T. 0164-28 11 00
F. 0164-28 11 11

W. www.dekokbouwgroep.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. R. v/d Sande


De Kok Bouwgroep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerespecteerde professionele onderneming met specifieke kennis, kunde en contacten. De Kok Bouwgroep initieert, bouwt en onderhoudt bouwwerken voor wonen, werken, onderwijs, zorg en recreatie. Onze slagkracht baseren wij op een ruime ervaring in projectmanagement, kostendeskundigheid, uitvoeringsdeskundigheid. De Kok Bouwgroep profileert en positioneert zich door haar klanten het vertrouwen te geven dat er een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding wordt geleverd, dat het een partij is die bereid is de verantwoordelijkheid te nemen dat de afgesproken prestaties reëel zijn en worden nagekomen. De Kok Bouwgroep streeft ernaar transparant samen te werken met alle belanghebbenden teneinde trefzeker tot de beoogde gezamenlijke resultaten te komen.

Mensen maken het verschil bij bouwprojecten. Voor onze projecten hebben wij de juiste mensen beschikbaar die gemotiveerd en betrokken de processen voorbereiden, leiden en realiseren. Door vroegtijdige inbreng van de knowhow van onze -door opleiding en ervaring- gevormde deskundigen wordt een vloeiende uitvoering verkregen.

 

Als middelgrote regionale bouwer worden onze opdrachten voornamelijk op basis van lokale zakelijke contacten verworven. Bouwopdrachten variëren van eenvoudig en kleinschalig tot groot en complex, veelal voor vaste klanten die graag met onze organisatie samenwerken om per saldo een succesvol resultaat te bereiken.