D.B. Keuken Groep BV

Sint-Annaland

« Terug naar overzicht

D.B. Keuken Groep BV
Ceciliaweg 4
4697 RV
Sint-Annaland

T. 0166-653448
F. 0166-652569

W. www.dbkeukens.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. A.J. van Dijke


In 1991 startte oprichter en huidig algemeen directeur Arjan van Dijke in het Zeeuwse Sint Annaland de eerste keukenspeciaalzaak op. Vanaf het prille begin realiseerde de jonge ondernemer zich waar de drie belangrijkste speerpunten moesten liggen, namelijk: hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers!

Begonnen als eenmanszaak, groeide Ardi Keukens in de volgende jaren uit tot een volwassen bedrijf met grote regionale bekendheid in het Zeeuwse en West-Brabantse land. De tweede vestiging – Arma Keukens in Nunspeet – werd in 1996 geopend. Samen met mede-eigenaar en huidig commercieel directeur Aart de Bruin is deze vestiging opgestart. Ook in Nunspeet wordt inmiddels al heel wat jaren gewerkt volgens de inmiddels beproefde speerpunten.

Arma Keukens groeide als kool en creëerde in korte tijd een stevige regionale positie in het bosrijke Gelderse gebied. Beide bedrijven ontwikkelden verder als “D.B. Keuken Groep” en in de jaren daarna groeide de onderneming stapsgewijs, maar onweerstaanbaar door en volgde de start van vier identieke, landelijk verspreide vestigingen.

Na toetreding in 2007 van drs. Willem van Lit tot de directie van D.B. Keuken Groep werd de professionaliteit van de organisatie naar een niveau getild wat past bij de tijd en de groeiende omvang van deze dynamische onderneming.

Momenteel bestaat D.B. Keuken Groep uit zes volwaardige keuken- en sanitairbedrijven waar ruim 130 medewerkers dagelijks vol enthousiasme de beproefde succesformule in de praktijk brengen:

  • Hoge kwaliteit van producten en organisatie
  • Hoogste klanttevredenheid
  • Excellente betrokkenheid van alle medewerkers

Deze waarden worden door de teams van D.B. Keuken Groep niet alleen in de praktijk gebracht omdat dit ‘commercieel’ zo nuttig zou zijn, maar omdat ze er persoonlijk van overtuigd zijn dat dit dé manier is waarop ze willen werken.

Door de omvang van D.B. Keuken Groep kunnen er op inkoopgebied grote voordelen behaald worden. Dit leidt ertoe dat klanten van D.B. Keuken Groep qua prijs nergens beter uit zijn. Onze klanten geven al die jaren ons als feedback dat betrouwbaarheid, betrokkenheid, prijs en service de kracht is van D.B. Keuken Groep.

Op deze site vindt u onze kernwaarden terug. De eenvoudige formule waar wij bijna 20 jaar geleden mee startten, is nog steeds de belangrijkste peiler én succesfactor waar ons bedrijf op rust: Wat we doen, doen we goed. Afspraak is Afspraak. Uitsluitend tevreden klanten.

Wij hopen u in de toekomst als tevreden klant te ontmoeten.