ABN AMRO Bank N.V.

Breda

« Terug naar overzicht

ABN AMRO Bank N.V.
Postbus 1006
4801 BA
Breda

T. +31 40 25 76312

W. www.abnamro.com
OOT Contactpersoon

Mevr. Daniëlle Flach


De zakelijke markt in Tholen wordt bediend in een combinatie tussen de bankshop Tholen, Your Business Banking en advieskantoor Bergen op Zoom.

Voor uw dagelijkse bankzaken kunt u de bankshop in Tholen zonder afspraak binnenlopen en zijn de medewerkers onder leiding van Nella van der Werf u graag van dienst. Voor het openen van uw zakelijke rekening(en) en overige bankproducten (zoals ondernemersdeposito’s, creditcards, internetbankieren) kunt u het beste een afspraak maken via telefoonnummer 0900-0024. Zij verbinden u dan door met onze adviseurs van Your Business Banking.

Voor het opnemen en storten van geld staat een scala aan moderne apparatuur ter beschikking, zoals een sealbag automaat, multi-functionele geldautomaat en een conventionele geldautomaat. Onze medewerkers in de bankshop staan u graag terzijde met uitleg over het gebruik van de automaten.

ABN AMRO heeft speciale aandacht voor startende ondernemers. Hiervoor heeft onze bank een speciaal starterspakket ontwikkeld met veel voordeel op producten als verzekeringen en betalingsverkeer.

De bankshop werkt nauw samen met het districtskantoor Bergen op Zoom. Op de afdeling Account Management wordt advies op maat gegeven voor het middenbedrijf op het gebied van kredietverlening, creditgelden, bedrijfsrisico’s, bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht en specifieke vragen met betrekking tot uw binnenlands en buitenlands betalingsverkeer.

Het districtskantoor is bereikbaar op telefoonnummer 0164-296149. De assistenten van het accountmanagement staan u graag te woord en maken indien nodig een afspraak met één van de accountmanagers of specialisten.

Voor nadere informatie over de uitgebreide dienstverlening van ABN AMRO verwijzen wij tevens graag naar onze internetpagina (zie boven).