Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland

Sint-Annaland

« Terug naar overzicht

Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland
Bierensstraat 13
4697 GC
Sint-Annaland

T. 0166-652854
F. 0166-652928

W. www.moerlandbv.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. J.P. Moerland


Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland B.V. is een GWW aannemingsbedrijf (grond-, wegen- en waterbouw) met als specialisme rioleringen en bestratingen en als sterke punt het uitvoeren van deze werkzaamheden in woonkernen en winkelcentra. Zuid-West Nederland, van Den Haag tot Zeeuws Vlaanderen en van Domburg tot Tilburg behoort tot het werkgebied, met als middelpunt het vestigingsadres in Sint Annaland.

In de organisatie zijn ca. 30 werknemers actief, verdeeld in drie kerngroepen, nl. opperlieden/grondwerkers, straatmakers/rioolwerkers, machinisten/chauffeurs.
De onderneming is uitgerust met het modernste materieel, waaronder hydraulische graafmachines O&K, een minigraver IHI, een vrachtauto 6×6 met laad/losinrichting, een oprijauto voor minigraver en een achttal mercedes-combi’s voor het vervoeren van de werknemers. Tevens beschikt de organisatie over een eigen werkplaats voor het onderhouden van het eigen materieel.

Het opleiden van het personeel, het laten volgen van cursussen, bijscholingen etc. staat hoog in het vaandel. De organisatie participeert dan ook in de S.P.G. Noord – en Midden Zeeland en S.P.G. Tholen – West Brabant. Tevens is de organisatie bijna 50 jaar lid van de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers, zodat zij direct van maatschappelijke en technische informatie wordt voorzien. Ook wordt geparticipeerd in het O.O.T. (ondernemersoverleg Tholen) om de lokale betrokkeheid te ondersteunen.