Prisma advocaten

Bergen op Zoom

« Terug naar overzicht

Prisma advocaten
Postbus 500
4600 AM
Bergen op Zoom

T. 0164-274488
F. 0164-266388

W. www.prisma-adv.nl
OOT Contactpersoon

Dhr. Mr. R.L.H. Boas


Prisma Advocaten richt zich met name op dienstverlening in de commerciële praktijk.

Ons kantoor wordt gevormd door meer dan twintig professionals.

Snelheid en kwaliteit van de dienstverlening staan bij ons op de eerste plaats. All-round juridische advisering van het bedrijfsleven is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse praktijk. Voorkomen is beter dan procederen.
Binnen ons kantoor wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in het volgen van specialistische opleidingen en in het up to date houden van onze uitgebreide juridische bibliotheek.
U kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van de algemene ondernemerspraktijk. Ons kantoor heeft een grote Arbeidsrecht en Bestuursrecht praktijk. Onze overige specialismen zijn Internationale Handel, (Internationaal) Vervoer over de weg, (Europees) Mededingingsrecht, Insolventierecht, financiering en zekerheden. Daarnaast heeft ons kantoor een sectie die zich uitsluitend bezighoudt met Letselschade, Speciale vermelding verdient ook onze Italiaanse praktijk.
Ook willen wij U wijzen op de mogelijkheden van incasso en credit management. In samenwerking met het Deurwaarderskantoor Groenewegen & Partners met landelijke dekking zijn wij in staat de kleinste tot en met de grootste vordering voor U te incasseren.

U zult wellicht tot Uw verbazing odnervinden dat onze tarieven concurrerend zijn.

Maak gebruik van de responseformulieren op onze internet site www.prisma-adv.nl voor:

* een kosteloos eerste juridisch advies
* een kosteloos abonnement op onze nieuwsbrief
* een kosteloos eerste gesprek letselschade

Tenslotte wijzen wij u op ons arbeidsrecht abonnement. Voor € 250 per jaar heeft u recht op gratis eerstelijns hulp via de telefoon of de mail. Mocht dat niet voldoende zijn dan wordt u door een ervaren en gespecialiseerde advocaat bijgestaan tegen een uurtarief van € 150,– excl BTW.