Clysan

Sint Philipsland

« Terug naar overzicht

Clysan
Industrieweg 3
4675 RA
Sint Philipsland

T. 0167-572 555
F. 0167-572 213

W. www.clysan.nl
OOT Contactpersoon

Mevr. S. Kaan


Clysan is sinds 1968 actief in de stookinstallatie-branche. Dankzij onze expertise en voortdurende ontwikkeling zijn wij een volledig SCIOS gecertificeerd bedrijf voor alle scopes op het gebied van onderhoud, service en inspectie.

Wij onderhouden en inspecteren alle stookinstallaties, ongeacht het merk of de soort, in heel Nederland. Clysan heeft zich inmiddels bewezen als een sterke en betrouwbare partner voor de sectoren overheid, sport en recreatie, gezondheidszorg, industrie, horeca, woningbouw, onderwijs en defensie. Onze disciplines op een rij: inspectie en onderhoud stookinstallaties, van kleine reparaties tot en met het compleet reviseren van de brander, brandertechniek, schoorsteenvegen en ketels asbestvrij maken.

Daarnaast biedt Clysan een scala aan gasbranders, oliebranders en combibranders, de zogenaamde duel fuelbranders, van het Italiaanse merk Riëllo, de grootste branderproducent ter wereld. Riëllo staat voor technologische innovaties en oplossingen voor energiebesparing, met oog voor mens en milieu. Onze productenrange bestaat uit een serie low-NOx branders variërend van 80 kW tot 10.000 kW. Wij installeren de brander zelf en leveren het geheel kant-en-klaar voor u op.

Bij Clysan staan het ontzorgen in beheer, uitvoering en oplevering van onderhoud en inspectie, persoonlijk contact door een vast team van medewerkers en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Kortom, met het oog op brandende vragen over totaaloplossingen voor uw stookinstallaties, is Clysan de specialist….